Амінокислоти
|
|
FoBoS | Дата: П`ятниця, 26.03.2010, 16:31 | Сообщение # 1 |
Качок
Група: user
Повідомлення: 191
[ 6 ]
| Хто як приймає? І що порадите? Ділимося секретами особисто я ще не пробував, але думаю з часом собі купити, правда не знаю які саме? може хтось порадить?
|
|
| |
imperator | Дата: П`ятниця, 26.03.2010, 21:36 | Сообщение # 2 |
Той хто цікавиться
Повідомлення: 36
[ 1 ]
| Моя думка одна, я тіко за здорове харчування, тому і проти таких добавок і тому подібного!
|
|
| |
FoBoS | Дата: П`ятниця, 26.03.2010, 22:09 | Сообщение # 3 |
Качок
[ 6 ]
| ну це ж не сінтол)))) я собі трішки пізніше може і прикуплю,але це буде пізніше)))
|
|
| |
Syava | Дата: Субота, 27.03.2010, 20:45 | Сообщение # 4 |
Підкачаний
Повідомлення: 127
[ 2 ]
| ти шо гониш???ти масси ніколи не набереш без додатково харчування...тобі вдень треба буде зїдати по 2 кг говядини і то тільки для креатину...якщо хочеш результат-то требе додаткове паливо організму,бо він розвивається.. будеш мати мязи тільки в тонусі ,без нормально харчування...можу поспорити -ти не їж 6-7 разів вдень
|
|
| |
Syava | Дата: Субота, 27.03.2010, 20:46 | Сообщение # 5 |
Підкачаний
[ 2 ]
| амінокислоти тож хочу..але зараз гейнером і креатином перебиваюсь..за декілька місяців якось куплю
|
|
| |
FoBoS | Дата: Субота, 27.03.2010, 21:55 | Сообщение # 6 |
Качок
[ 6 ]
| Quote (Syava) ти шо гониш???ти масси ніколи не набереш без додатково харчування...тобі вдень треба буде зїдати по 2 кг говядини і то тільки для креатину...якщо хочеш результат-то требе додаткове паливо організму,бо він розвивається.. будеш мати мязи тільки в тонусі ,без нормально харчування...можу поспорити -ти не їж 6-7 разів вдень а я їм по 6 разів на день))) доречі правильно сказав))) амінокислоти, креатин - не хімія ,як вважає більшість людей!!!!!
|
|
| |
Syava | Дата: Понеділок, 10.05.2010, 23:26 | Сообщение # 7 |
Підкачаний
[ 2 ]
| молодець,що так їж...я теж стараюсь))..головне не капусняками напихатись,А чимось корисним)))))) а от imperatorу треба більше хавати
|
|
| |
FoBoS | Дата: Вівторок, 11.05.2010, 14:42 | Сообщение # 8 |
Качок
[ 6 ]
| Quote (Syava) молодець,що так їж...я теж стараюсь))..головне не капусняками напихатись,А чимось корисним)))))) ахах)))ржачно сказанув...і правильно)))побільше гречки,рису,макарону бля)))і тоді маса повалить,але спортивне харчування всеодно необхідне))
|
|
| |